Drive-in show

Een dj heeft natuurlijk dj apparatuur en een geluidsinstallatie nodig om zijn werk te kunnen doen. In de meeste gevallen nemen onze dj’s alle benodigde apparatuur zelf mee, we spreken dan over een drive-in-show. Je kunt kiezen uit de volgende shows:

Set 1

Dj Gezocht drive-in-show, set 1

Deze set is speciaal samengesteld voor kleinere feesten tot zo’n 60 gasten en wordt dan ook voornamelijk geboekt voor feesten thuis, in de tuin of in een klein zaaltje.

Voor een feestelijke sfeer zijn er ook 4 discospots bij deze set inbegrepen. Dankzij de nieuwste LED techniek kunnen deze discospots allerlei kleuren aannemen, iets wat ook geldt voor het schitterende verlichte dj meubel dat bij al onze sets is inbegrepen.

Vraag een offerte aan voor deze show!

Set 2

Dj Gezocht drive-in show, set 2

Dit is onze meest geboekte set. Met een uitstekende geluidsinstallatie tot ongeveer 150 gasten en 8 discospots vormt deze set een uitstekende basis voor ieder feest.

Set 2 is een prima keuze als je jouw feest in een zaaltje viert, bijvoorbeeld voor (jubileum) bruiloften, verjaardagen, verenigingen en kleinere bedrijfsfeesten.

Vraag een offerte aan voor deze show!

Set 2 met Effect Pakket

Dj Gezocht drive-in show, set 2 met effect pakket

Wil je graag wat meer verlichting dan alleen 8 discospots, maar vind je onderstaande pakketten weer wat teveel van het goede? Dan is het Effect Pakket een prima keuze!

De basis van deze set is gelijk aan set 2 hierboven, maar nu krijg je er 2 leuke lichteffecten bij; een moonflower die gekleurde patronen op de dansvloer projecteert en een LED discobal die gekleurde lichtstralen en vlekjes door de hele zaal gooit. Als je wilt krijg je er ook een rookmachine bij.

Vraag een offerte aan voor deze show!

Set 2 met Dance Pakket

Dj Gezocht drive-in show, set 2 met dance pakket

Moet jouw feest een echt knalfeest worden? Dan is het dance pakket de juiste uitbreiding voor jou!

Met het dance pakket tover je iedere feestlocatie om tot een hippe discotheek, met bewegend licht (2 scanners), rook en een vet lichteffect (laser, stroboscoop of moonflower).

Natuurlijk is ook alle apparatuur van set 2 inbegrepen, zodat je een compleet pakket hebt voor een echt topfeest!

Vraag een offerte aan voor deze show!

Set 2 met Romance Pakket

Dj Gezocht drive-in show, set 2 met Romance pakket

Het Romance Pakket is speciaal samengesteld voor bruidsparen die een echte sprookjesbruiloft willen.

Het schitterend sterrendoek is met zijn fonkelende witte lampjes de perfecte achtergrond voor jullie eerste dans, en als er dan ook nog honderden belletjes uit onze bellenblaas machine op jullie neerdalen is de betovering compleet.

Een nostalgische spiegelbol maakt het plaatje helemaal af.

Vraag een offerte aan voor deze show!

Set 2 met Exclusive Pakket

Dj Gezocht drive-in show met Exclusive Pakket

Moet jullie feest het feest van het jaar worden? Dan is het Exlusive Pakket de enige juiste keuze voor jullie!

Het Exclusive pakket bevat alles uit het Dance Pakket en het Romance Pakket, en dan krijg je er ook nog eens 2 imposante LED pilaren (aircones) bij!

Alles erop en eraan dus, de ultieme drive-in show!

Vraag een offerte aan voor deze show!

Meer gasten of speciale wensen?

Dj Gezocht drive-in show met verlichte dansvloer

Verwacht je meer dan 150 gasten of heb je speciale wensen?

Wil je bijvoorbeeld een echte verlichte dansvloer op jouw feest, of heb je een themafeest en moet de drive-in show ook volledig in stijl zijn? Geen enkel probleem!

Vertel ons je wensen en budget en wij sturen je een vrijblijvende offerte!

Vraag een offerte aan voor deze show!