Dj Marco

Dj gezocht Marco

beoordeling

  • Leeftijd: 41 jaar
  • Ervaring: 30 jaar
  • Soort feesten: bruiloften, jubileum bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten enzovoorts

Biografie Dj Marco

Dj Marco draaide al op 10 jarige leeftijd op schoolfeestjes en klassenfeestjes. Hij heeft dus inmiddels meer dan 30 jaar ervaring en is een vrolijke en gezellige gangmaker op ieder feest die zichtbaar plezier heeft in zijn werk.

Marco is een echte allrounder die prima thuis is in vrijwel elk genre vanaf de jaren 60 tot nu. In tegenstelling tot veel jongere dj’s heeft Marco ook veel ervaring met stijldansen (hij danste zelf op zilver ster 2 niveau) en doordat hij al zolang meedraait heeft hij ook een bovengemiddelde kennis van de muziek uit de jaren 80 en 90.

Dat maakt hem een uitstekende keuze voor feesten met een wat ouder publiek, maar dat wil absoluut niet zeggen dat Marco een oubollige dj is. Hij heeft natuurlijk ook alle hits uit de huidige top 40 en is dan ook te vinden op de meest uiteenlopende feesten bij Dj Gezocht, zoals bruiloften, 12,5 en 25 jarige bruiloften, 40e en 50e verjaardagen, bedrijfsfeesten enzovoorts.

Dj Gezocht klanten over Dj Marco

 

Bruiloft Ruben en Jacqueline

Wij vonden dat Dj Marco ons een geweldige feestavond heeft bezorgt! Hij speelde ontzettend goed in op zijn publiek en wist de muziek zo te brengen dat iedereen mee ging op de dansvloer. Wij waren een beetje bang voor dode momenten, vooral rondom het buffet ’s avonds, maar dit is gelukkig op geen enkel moment gebeurt, erg goed gedaan! De avond was tot op de laatste minuut een spetterend feest! Heel erg bedankt Marco!

Het contact met Dj Gezocht was prima, het uiteindelijke contact met Dj Marco had iets eerder plaats kunnen vinden, maar was uiteindelijk toch op tijd.

Kortom, wij zijn dik tevreden over Dj Gezocht!


 

Bruiloft Bas en Sandra

Hallo Marcel,

We hebben nog geen tijd gehad eerder te reageren, aangezien we heerlijk hebben genoten van de 34 graden in Eilat Israel.

We wilden even doorgeven dat we zeer tevreden zijn over de geleverde diensten van DJ Marco, hij heeft zich netjes gehouden aan de afspraken en voelde de sfeer en groep zeer goed aan, aangezien deze nogal divers was (Hardrock, rock, house en pop). Hij is netjes naar ons toe gekomen om even snel de wensen door te nemen m.b.t. de openingsdans en opbouw. Vervolgens heeft hij de gasten nog even welkom geheten en doorgeven dat verzoekjes welkom waren. Ook was zijn eigen inbreng prima en paste helemaal in ons idee van de avond.

Het was een geslaagde avond en we zijn dan ook blij dat we voor DJ Gezocht hebben gekozen.

Met vriendelijke groeten,

Bas en Sandra


 

Personeelsfeest Albert Heijn

Geweldige avond gehad met een fijne dj! Speelde goed in op de sfeer en de hele avond was de dansvloer bezet!


 

Bruiloft Martien en Saskia

Het feest was een groot succes, wij kijken terug op een totale geweldige dag!


 

25 jarige bruiloft Roel en Louise

Wij willen jullie bedanken voor de muziek tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest van afgelopen zaterdag. Dj Marco speelde goed in op de situatie en draaide ook alle verzoeknummers. Er werd flink gedanst en de muziek was prima!! Mede daardoor is het een geweldig feest geworden waar we met veel plezier aan terugdenken.

Nogmaals bedankt!!


 

25 jarige bruiloft Danielle en Jack

Dj Marco was keurig op tijd, was beleefd, betrok ons bij de muziekkeuze en vertaalde het ook goed in de uitvoering. We waren erg tevreden over de dj!


 

Bruiloft Carmen en John

Het was een fantastisch feest! Dj Marco was daarin zeer bepalend. Bedankt!


 

Bruiloft Wilma en Niels

Enige minpuntje was dat de techniek de dj even in de steek liet, maar daar kon hij zelf natuurlijk niets aan doen. In ieder geval goed en snel opgelost. DJ Marco was aardig, gezellig en het allerbelangrijkst: de muziek was top. Het was een superfeest, mede dank zij jullie!


 

Bruiloft Efra en Patrycja

Marco, hartelijk bedankt voor je dienst en geduld want er waren wat enkele dingen tussen gekomen tijdens je optreden! Groeten, Efra en Patrycja


 

Bruiloft Rick en Nienke

Het was top! Wij hebben er ontzettend van genoten. Zeker een aanrader. Bedankt Marco!