Dj Marcel

Dj Marcel

beoordeling

  • Leeftijd: 36 jaar
  • Ervaring: 20 jaar
  • Soort feesten: bruiloften, jubileum bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten, studentenfeesten, themafeesten enzovoorts

Biografie Dj Marcel

Dj Marcel draaide op 16 jarige leeftijd voor de eerste keer op het galafeest van zijn middelbare school. Dat beviel van beide kanten zo goed dat Marcel ook de daaropvolgende jaren de schoolfeesten verzorgde, en langzaam maar zeker werd hij op steeds meer feesten gevraagd; het kinderkamp van Dommelsch, verjaardagen van kennissen en soms zelfs een bruiloft.

Rond 1997 werd Marcel gevraagd een keer te draaien bij Cafe Santé, één van de populairste feestcafés van Eindhoven, en voor hij het wist stond hij om de week te draaien voor 600 jongeren. Na een tijdje verruilde Marcel deze kroeg voor Café Ekskuus en Double Duece in zijn woonplaats Valkenswaard, waar hij jarenlang iedere week de tent op zijn kop zette.

Na zijn studie werd het tijd voor wat serieuzer werk; Marcel kocht een kleine drive-in-show en schreef zichzelf in bij de Kamer van Koophandel. Al snel leverde dit bedrijfje hem een bescheiden jaarinkomen op en Marcel is dan ook één van de weinige gelukkige mensen die van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken.

Dat werk doet hij nu nog steeds met ongelooflijk veel plezier en het enthousiasme spat er dan ook van af, wat al snel overslaat naar zijn publiek. Dj Marcel verzorgt zo’n 100 optredens per jaar door heel Nederland en is vooral te vinden op bruiloften, bedrijfsfeesten, jubileum bruiloften, verjaardagen, verenigingsfeesten enzovoorts. Door zijn feestcafé achtergrond is Marcel ook een prima keuze op studentenfeesten, dorpsfeesten, apres-ski party’s en andere feesten waar het dak eraf moet.

Dj Marcel is een echte allrounder die prima thuis is in vrijwel elk genre van de jaren 60 tot nu. Hij komt het best tot zijn recht op feesten met een gevarieerd publiek (zoals bruiloften en bedrijfsfeesten) waar hij met een swingende mix van allerlei muziekstijlen zorgt dat iedereen een top avond heeft, maar hij draait net zo makkelijk de hele avond alleen muziek uit de jaren 80/90 of juist alleen de grootste hits uit de top 40 van de afgelopen jaren. Het maakt Marcel allemaal niet uit, zolang de dansvloer maar vol staat!

Dj Gezocht klanten over Dj Marcel

Bruiloft Marleen en Twan

Hee Marcel!

Dat was een gave avond zeg! De sfeer zat er goed in! Na wat gedoe met mijn jurk kon ik gelukkig zelf ook heerlijk feesten op de dansvloer, waar ik ontzettend van heb genoten. Het allerleukst vind ik dat we ook mensen de vloer op hebben gezien die we in 10 jaar tijd nog nooit hebben zien dansen, en die nu ineens helemaal losgingen en op het einde zeiden dat ze het zo geweldig leuk hadden gevonden. Het was voor ons heel bijzonder dat de sfeer ook voor hen fijn genoeg was om de feestvloer op te durven zoeken.

Van onze gasten kregen we de opmerking dat je goed aanvoelde wat je wanneer moest draaien. En happy hardcore was natuurlijk helemaal een gouden greep. Top! Dankjewel dat je hebt bijgedragen aan de dag van ons leven.

Zoals één van de gasten zei… “Waar was dat feestje? In Brummen was dat feestje!”

Hartelijke groet,
Marleen en Twan

 


Bruiloft Rik en Ingrid

Bedankt voor de geweldige avond! Er is fantastisch gedraaid en we hebben veel complimentjes gehad over Dj Marcel!

Zelfs een “lastig” publiek als Veenendalers, konden niet stil blijven gaan. Er is heerlijk gedanst en gefeest. Verzoekjes werden gedraaid en prima verwerkt in de muzieksfeer. De dj liep regelmatig eventjes rond om te vragen hoe we het vonden, en om even

te luisteren hoe het geluid klonk vanuit verschillende punten in de zaal.

Een onverwacht stukje van familie werd via de dj geluidsinstallatie afgespeeld, zonder vragen. En het geluid van het filmpje werd eventjes gefinetuned, fantastisch!

Ga zo door!!!!!

 


Bruiloft Erwin en Melissa

Beste Marcel,

We hebben afgelopen vrijdag een fantastische dag gehad. Met mede dankzij jou een super feest als toppunt. We hebben echt onwijs genoten van de muziek die je hebt gedraaid. Bijgaand een foto van onze jongste die ook heel erg leuke avond hebben gehad.

We hebben het 2e deel van de rekening betaald. Nogmaals bedankt voor de goede sfeer die je hebt neergezet.

Met vriendelijke groet,

Erwin

 


40 jarig huwelijksfeest Thomas en Elly

Daags na het feest werden wij door familie, vrienden en bekenden benaderd. Zij vonden het een superfeest o.a. door de locatie maar ook door DJ Marcel en zijn muziek. Wijzelf vonden het ook geweldig en we hoorden van de gasten dat zij ook gebruik gaan maken van Dj Gezocht.

 


Verjaardag Enny

Beste Marcel, ik heb zojuist het resterende bedrag overgemaakt. Nogmaals hartelijk dank voor jouw bijdrage, want de muziek was top en ik heb vrienden op de dansvloer gezien die ik daar al jaren niet meer ben tegen gekomen……. het feit dat ik de polonaise ( heel eventjes dan) heb gelopen, zegt ook veel…….. Tijdens de avond, maar ook gisteren kreeg ik nog veel positieve berichten over het feest.

Ik hoop dat de terugreis voorspoedig voor je was. Weet dat ik je gegevens zal bewaren, voor het geval iemand mij benaderd voor een goede DJ.

Hartelijke groet,

Enny

 


Bruiloft Theo en Janneke

Hoi Marcel,

We hebben je gisteren niet meer kunnen bedanken voor de fantastische avond, die mede dankzij jouw muziek tot stand kwam!  Heel erg bedankt en het was precies wat we voor ogen hadden. Je draaide de juiste nummers en hebt er echt een groot feest van gemaakt! We zullen vandaag het restant bedrag naar je overmaken.

Groetje,

Theo en Janneke

 


Bruiloft Tim en Melanie

Beste Marcel,

Hartstikke bedankt voor de geweldige muziek!
Het was een super avond, om nooit meer te vergeten!:D

We hebben zojuist het 2e deel van de factuur betaald.

Groeten,

Tim en Melanie

 


40e verjaardag Marloes

Hi Marcel,

Dank voor de top avond! Ondanks dat er 16 afmeldingen waren hebben 43 man het erg naar hun zin gehad! We hebben een hoop leuke reacties gekregen. Ik heb zojuist deel 2 van de factuur overgemaakt. Ik zal ook nog een review schrijven. Dank voor goede zorgen en tot ziens!

Groetjes,
Marloes

 


12,5 jarige bruiloft Arjan en Heidi

Goed naar onze zin gehad. Wij hebben een mooi feestje achter de rug!

 


Bruiloft Marjan en Bram

Hoi Marcel,

Hartelijk bedankt dat je door je muziek hebt bijgedragen om van onze bruiloft een van de mooiste dagen van ons leven te maken!

Groetjes,
Marjan en Bram

 


Bruiloft Lisan en Stefan

Hallo,

We hebben het super naar ons zin gehad afgelopen vrijdag!
Hartelijk dank! Als we nog eens gaan feesten denken we zeker aan jullie!

Met vriendelijke groet,
Lisan

 


Bruiloft Henk en Annie

Hallo heren heb de rest van de rekening overgemaakt. Dj was prima, goede reacties gehad. Adres van Dj Gezocht doorgegeven aan verschillende personen. Nogmaals bedankt!

Groeten Henk en Annie.

 


Bedrijfsfeest

Beste Marcel,

Ik wil je nog bedanken voor de bewezen diensten. Onze complimenten over de muziek. Helaas gingen veel mensen eerder weg maar dat lag zeker niet aan jou. Als we weer een DJ nodig hebben weten we waar we moeten zijn.

Een goed weekend en nogmaals bedankt

Met vriendelijke groet,
Maarten