Dj Bart W.

dj gezocht bart

beoordeling

  • Leeftijd: 27 jaar
  • Ervaring: 14 jaar
  • Soort feesten: bruiloften, jubileum bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten, studentenfeesten, themafeesten enzovoorts

Biografie Dj Bart W.

Bart is met 27 jaar één van onze jongste dj’s, maar toch is het al zo’n 15 jaar geleden dat hij zijn eerste stapjes in zijn dj carrière zette op klassenfeesten en dergelijke. Sinds 2010 vertoont Bart ook met grote regelmaat zijn dj kunsten bij de klanten van Dj Gezocht, die hem waarderen met een gemiddeld “rapportcijfer” van maar liefst 8,4!

Bart is een zeer allround dj die net zo makkelijk een schoolfeest draait als een bruiloft, en ook voor een 50e verjaardag of jubileum huwelijksfeest draait hij zijn hand niet om. Daarnaast is hij ook een echte party dj die helemaal op zijn plek is op een apres-ski party, Oktoberfest of studentenfeest.

Meestal draait Bart allerlei muziekstijlen door elkaar, waarbij hij regelmatig voor een leuke verrassing zorgt door zijn originele muziekkeuze. Als je echter alleen muziek uit 1 bepaald genre wilt horen kun je dat ook gerust aan Bart overlaten.

Dj Gezocht klanten over Dj Bart W.

 

Bruiloft Nienke en Cees

Hoi Marcel,

Het feest was echt ontzettend gezellig en we hebben er 110% van genoten! Het was erg leuk dat er vele stijlen muziek door elkaar werden gedraaid en dat Bart bijvoorbeeld ook een liedje draaide waarbij iedereen met een zakdoek moest zwaaien. Al die kleine dingetjes hebben heel erg bijgedragen aan de sfeer. We zijn super tevreden!! Van anderen hebben we ook hele positieve reacties gehoord, ze vonden het allemaal een erg goed feest.

Dus, zeker complimenten voor jullie en Bart! We houden jullie in het achterhoofd voor andere feestjes en als aanbeveling voor vrienden/familie.

Groetjes Nienke en Cees

 


Bedrijfsfeest

We hebben een hele gezellig avond gehad en die Bart van jullie was ook erg leuk!
Voor herhaling vatbaar dus.
Groet, Irene

 


Bruiloft Stephan en Gaby

Bart heeft goed rekening gehouden met onze wensen en wist de sfeer er goed in te houden. Verder erg flexibel (zo was een extra microfoon voor een stukje geen probleem) en professioneel!

 


Bruiloft Renate en Marcel

Afgelopen vrijdag heeft Bart bij ons op de bruiloft gedraaid. Het was een fantastisch feest mede dankzij hem, we krijgen alleen maar zeer positieve reacties!

 


Bedrijfsfeest

Bart heeft het erg goed gedaan vrijdagavond de 31e. Het was een groot feest en de reacties op maandag 3 september van de collega’s waren zeer positief! Voor herhaling vatbaar dus met Bart!

 


40e verjaardag Ricardo

Het was een zeer geslaagd feest mede door de aanwezigheid van de dj en de muziekkeuze. Stemming zat er goed in. Wij vonden wel dat het einde vrij abrupt was, maar gelukkig draaide hij toen toch nog 1 nummer. Complimenten!!